Crostini med chèvrekräm

En briljant aptitretare där crème fraiche och chèvreost blandas till en len kräm och bres på de knapriga crostiniskivorna. Toppa med söt flytande honung och en timjankvist.
Ett recept från:
Buffé nr 12, 1997

Ingredienser
15 st
1/2 stor baguette
olivolja till pensling
salt, gärna gourmetsalt
220 g chèvre (getost)
4 msk crème fraiche
1 msk timjan
flytande honung
färsk timjan alt persilja till garnering
För alla
Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: byt ut chèvre mot färskost och välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut chèvre mot mjölkproteinfri färskost. Byt ut crème fraiche mot Imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: byt ut chèvre mot färskost och välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut chèvre mot mjölkproteinfri färskost. Byt ut crème fraiche mot Imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer