Crostini med parmesan och ruccola

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
0
Crostini med parmesan och ruccola

Crostini med parmesan och ruccola är perfekt att servera som en aptitretare i väntan på maten. Du skivar en baguette tunt och bakar den knaprig i ugnen. Flingsalt är smakfullt här.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2007

Crostini med parmesan och ruccola

Ingredienser

4 portioner
1/2 baguette
3 msk olivolja
flingsalt
2 påsar rucolasallad (à 70 g)
3 msk olivolja
50 g hyvlad parmesan
nymalen svartpeppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Stekt sparris med parmesanströssel och ruccola
Betyg 4 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Cathrines favoritpasta
Betyg 3.8 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Biffsallad
Betyg 4 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Under 45 min att tillaga
Fikon-caprese med lufttorkad skinka
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ruccola och rosmarinpizza
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga