Getoströra
Getoströra är väldigt smakrikt och gör sig bra som en kall röra att servera till köttet, eller i snittar och crostinis som goda små tilltugg. Blanda getosten med en neutral färskost för lite mildare smak eller låt den tala för sig själv i en liten rätt med honung och fikon.
Recept Visar 5 stycken(5)
Tapenadecigarr med getostdipp
Betyg 3.1 av 5.77 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer1
Receptet tar Under 30 min att tillagaUnder 30 min
Receptet har Medel svårighetsgradMedel
Getostkräm
Betyg 2.7 av 5.66 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer0
Receptet tar Under 15 min att tillagaUnder 15 min
Receptet har Enkel svårighetsgradEnkel
Helstekt oxfilé med ljummen rödbetssallad och getostcrème
Betyg 4.2 av 5.1818 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer1
Receptet tar Över 60 min att tillagaÖver 60 min
Receptet har Medel svårighetsgradMedel
Lammytterfilé med getoströra och bulgursallad
Betyg 3.4 av 5.2626 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer1
Receptet tar Under 60 min att tillagaUnder 60 min
Receptet har Medel svårighetsgradMedel
Chèvrekräm
Betyg 3.8 av 5.44 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer0
Receptet tar Under 15 min att tillagaUnder 15 min
Receptet har Enkel svårighetsgradEnkel