Crêpes med karljohanssvamp

Betyg 3.9 av 5.14 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Crêpes med karljohanssvamp

Karljohanssvamp, porcini på italienska, är kungen av svampar i det norditalienska köket. Med karljohanssvamp kan du laga till otroligt läckra krämiga crepes, som bäst toppas med mozzarella och parmesan. Mums!

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2012

Crêpes med karljohanssvamp

Ingredienser

8 st
1 dl vetemjöl
1 dl vispgrädde
2 dl mjölk
3 ägg
salt
peppar
smör till stekning
olja till stekning

Fyllning

1 l karljohanssvamp eller blandad skogssvamp (à ca 350 g)
2 dl vispgrädde

Topping

1 mozzarella (1 motsvarar 125 g)
1/2 dl finriven parmesan

Gör så här

Så här gör du- texten är avsedd för 8 crêpes.
00:02:00
00:10:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Ragu på morot & karljohanssvamp
    0 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Karljohan svamp lasagne
    Betyg 4.3 av 5.25 personer har röstat
    Receptet har 6 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Potatispuré med karljohansvamp
    Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Avancerad svårighetsgrad
  • Pizza bianco med skogssvamp och Folke
    Betyg 4.7 av 5.65 personer har röstat
    Receptet har 14 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Ugnsrostat ris med svamp
    Betyg 3.4 av 5.11 personer har röstat
    Receptet har 6 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad