Crème ninon är en lyxig soppa med gröna ärter, schalottenlök och champagne. Toppa din Crème ninon med en rik röra av hummer, pepparrot, crème fraiche och citron. En fantastisk förrätt till en festlig måltid.
Ett recept från:
Buffé
nr 12,
2009
Läs noga ingrediensförteckningen på fonden.
I övrigt är rätten fri från ägg.
Gör glutenfri: ersätt vetemjöl med majsstärkelse, Maizena.
Gör laktosfri: använd laktosfri grädde, laktosfri crème fraiche och laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: byt grädden mot soja- eller havrebaserad gräddersättning, välj mjölkfritt matfett. Byt ut crème fraiche mot Imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Har du lagat receptet?
Kommentar
Gabriella
2010-01-03Väldigt god och enkel förrätt där hummerröran verkligen är pricken över i:et.