Crème fraichesås

Betyg 4 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Crème fraichesås

Denna crème fraichesås med smak av pepparrot och citron går snabbt att vispa ihop! En frisk och lätt sås som passar utmärkt till fiskrätten eller att doppa grönsaker i.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2006

Crème fraichesås

Ingredienser

4 portioner
2 dl lätt crème fraiche
2 msk majonnäs
1 msk pepparrot
1 msk pressad citronjuice
salt
vitpeppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi300 KJ / 70 kCal
Fett7 g

Testa liknande recept

  • Gravlax med pepparrotssås
    Betyg 5 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Laxtartar med äpple och pepparrot
    Betyg 4.5 av 5.21 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Pepparrotssill med rosépeppar
    Betyg 3.7 av 5.6 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Sill med bacon & pepparrot
    Betyg 4.1 av 5.33 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Coleslaw med rödkål
    Betyg 3.4 av 5.43 personer har röstat
    Receptet har 7 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Pepparrotsfisk
    Betyg 3 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad