Crème brûlée

En riktig klassiker bland desserter! Crème brûlée är en högklassig efterrätt som imponerar. Vid serveringen strör du socker på desserten och bränner sockret snabbt med en brännare för att få till den läckert knäckiga ytan.
Ett recept från:
Buffé nr 11, 2007

Gör så här
00:10:00
00:45:00
02:00:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1483 KJ / 355 kCal
Fett29 g
Salt0.08 g
Kolhydrater21 g
Protein4 g
Kommentarer
114 stVille inte stelna, tog ut dem efter 90 minuter men de var inte klara alls 😟
Anny
Jättegott!
Eylem
Fantastiskt god!!
Anna mikaela
Jag had en äggula mindre och kommer även ha lite mindre socker nästa gång. Körde 40 minuter i varmluftsugn och vattenbad på 125. Kanske vågar prova utan vattenbadet någon gång. Men de blev iaf perfekta denna gång.
Pierre
Jag tyckte inte den blev så len som på restaurang. Mer som en pudding. Lätt att göra. God men lite för söt.
Maria
Hur gör man för att slippa äggsmaken, tycker i vanligtvis om creme brule men inte dessa. Ska man ha mer vanlij eller hur ska man göra?
Linnéa
Kanon bra nyårsrecept så lyckat obs stressa inte utan följ stegen och jag hade färska hallon och blåbär 👍👍
Maria
Kanon bra recept så lyckat obs stressa inte utan följ stegen
Maria
När vet man när dom är färdiga
Anna carin
Tycker receptet är suveränt. Justerade dock mängden ägg från 7st till 6st ägg så den smakar mindre ägg/ugnspannkaka. Kan även tilläggas att det funkar bra som det nämndes i kommentarsfältet att ställa varmluftsugnen på 120° och skippa vattenbadet. Kanske behöver stå lite längre i ugnen, men vad gör det då man slipper bråka med vattenbad? 10/10
Jonas