Creamed corn

Betyg 3.5 av 5.32 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Creamed corn

Den här toppingen är krämig och härligt mastig. Mexican style! Du gör den på majs, parmesan, mjölk och crème fraiche. Ett snabbt och enkelt tillbehör som gör tacon ännu krämigare och smakrikare.

Creamed corn

Ingredienser

6 portioner
1 burk majskorn (à 340 g)
1 dl mjölk
1 dl crème fraiche
1 msk majsstärkelse
1 1/2 dl riven parmesan
salt
svartpeppar

Gör så här

00:03:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi721 KJ / 173 kCal
Fett10 g
Salt1.07 g
Kolhydrater14 g
Protein7 g

Testa liknande recept

Laxtaco med grillad sparris och majs och lökkräm
Betyg 3.2 av 5.50 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Pico de gallo
Betyg 4.6 av 5.62 personer har röstat
Receptet har 13 kommentarer
Nyckelhålsmärkt.
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Salsa criolla
Betyg 3.5 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Mexican salsa verde
Betyg 3 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Varm vitlökscrème på grillen
Betyg 2.9 av 5.21 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Enkel tacopaj
Betyg 4.4 av 5.42 personer har röstat
Receptet har 15 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad