Taco gjord på lax? Javisst – här är en riktigt god variant på den svenska fredagsklassikern! Gnid in laxfilé med egenblandad tacokrydda och lägg på grillen. Toppa med en krämig majsröra och servera i hårda tacoskal ihop med sallad.
Fri från ägg.
Gör glutenfri: byt ut tacoskal mot glutenfria tortillabröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri gräddfil.
Gör mjölkproteinfri: byt ut gräddfil mot Sour Supreme (innehåller soja) eller iMat fraiche (innehåller havre).
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Redaktionen
2015-07-23Hej Helena! Vad kul att rätten var uppskattad och tack för tipset att krydda med lite chili för extra hetta. Hälsningar, Veronica
Helena
2015-07-22Majsröran var jättegod och lite chilli hade varit perfekt för den som gillar extra starkt. Men nästa gång blir det tortillas komplementerade med tacochips istället för tacoskal.