Snabblagad ljummen couscoussallad med en svalkande klick yoghurt. Perfekt försommarmiddag med andra ord!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 21 2012
Rätten är fri från ägg.
Gör glutenfri: byt ut couscousen mot ris eller glutenfri pasta.
Gör laktosfri: använd laktosfri matyoghurt.
Gör mjölkproteinfri: byt ut matyoghurten mot Sour Supreme (innehåller soja).
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Det blev verkligen gott, fantastiskt goda smaker och uppskattades mycket av hela familjen. Använde matvete istället för couscous och sriracha istället för sambal oelek att marinera kycklingen i. Det tog mig dock nästan två timmar att tillaga med alla olika moment så kanske inte att rekommendera en vardag efter en lång dag på jobbet.
Jenny
2016-09-13Jättegott, snabbt- o lättlagat! Jag bytte sambal oelek mot harissa och citron mot lime, funkar utmärkt!
Anna
2016-05-16Håller med Ulrika, riktigt gott!
Danielle
2013-09-17