Vegobullar med couscoussallad och avokadomajonnäs

Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat
0
Vegobullar med couscoussallad och avokadomajonnäs

Osäker på vad du ska äta till vegobullarna? Du kan sluta fundera. Det här receptet med couscoussallad och avokadomajonnäs kommer få alla dina vegobulle-drömmar att slå in!

Vegobullar med couscoussallad och avokadomajonnäs

Ingredienser

4 portioner
1   förp vegobullar med smak av spenat och grönkål (à 300 g)

Couscoussallad

2 1/2 dl  grönsaksbuljong (vatten och tärning eller fond)
1 msk  olivolja
2 1/2 dl  couscous
100 g  ärtor (färska eller frysta)
50 g  grönkål
2 msk  pesto

Avokadomajonnäs

1   avokado
1/2   citron (saften)
1/2 dl  majonnäs
1 krm  salt

Till servering

färsk basilika

För alla

Kontrollera noga innehållet i vegobullarna, peston och majonnäsen.
Fri från laktos.
Gör glutenfri: välj glutenfri couscous.
Gör mjölkproteinfri: välj pesto utan ost.
Gör äggfri: känsliga äggallergiker bör välja pesto utan konserveringsämnet E1105 Lysozym. Välj äggfri majonnäs.

Recept och bild i samarbete med Beanit.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Vegobullar med linguinipasta och tomatsås
Betyg 4.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Yuzumarinerad laxpasta med pesto och pecorino
Betyg 4.5 av 5.
13 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Lax- och grönkålspaj
Betyg 3.8 av 5.
17 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Couscous med pesto
Betyg 3.7 av 5.
6 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Tonarelli med linser och tomat- och olivsås
Betyg 4 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pasta med lax, kål och pesto 
Betyg 4.3 av 5.
11 personer har röstat
Under 30 min att tillaga