Vegobullar med couscoussallad och avokadomajonnäs
Osäker på vad du ska äta till vegobullarna? Du kan sluta fundera. Det här receptet med couscoussallad och avokadomajonnäs kommer få alla dina vegobulle-drömmar att slå in!
Ingredienser
4 portioner
1 förp vegobullar med smak av spenat och grönkål (à 300 g)
Couscoussallad
2 1/2 dl grönsaksbuljong (vatten och tärning eller fond)
1 msk olivolja
2 1/2 dl couscous
100 g ärtor (färska eller frysta)
50 g grönkål
2 msk pesto
Avokadomajonnäs
1 avokado
1/2 citron (saften)
1/2 dl majonnäs
1 krm salt
Till servering
färsk basilika
För alla
Kontrollera noga innehållet i vegobullarna, peston och majonnäsen.
Fri från laktos.
Gör glutenfri: välj glutenfri couscous.
Gör mjölkproteinfri: välj pesto utan ost.
Gör äggfri: känsliga äggallergiker bör välja pesto utan konserveringsämnet E1105 Lysozym. Välj äggfri majonnäs.
Recept och bild i samarbete med Beanit.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer