Vegobullar med couscoussallad och avokadomajonnäs

2
0
Vegobullar med couscoussallad och avokadomajonnäs

Osäker på vad du ska äta till vegobullarna? Du kan sluta fundera. Det här receptet med couscoussallad och avokadomajonnäs kommer få alla dina vegobulle-drömmar att slå in!

Vegobullar med couscoussallad och avokadomajonnäs

Ingredienser

4 portioner
1 förp vegobullar med smak av spenat och grönkål (à 300 g)

Couscoussallad

2 1/2 dl grönsaksbuljong (vatten och tärning eller fond)
1 msk olivolja
2 1/2 dl couscous
100 g ärtor (färska eller frysta)
50 g grönkål
2 msk pesto

Avokadomajonnäs

1 avokado
1/2 citron (saften)
1/2 dl majonnäs
1 krm salt

Till servering

färsk basilika

För alla

Kontrollera noga innehållet i vegobullarna, peston och majonnäsen.
Fri från laktos.
Gör glutenfri: välj glutenfri couscous.
Gör mjölkproteinfri: välj pesto utan ost.
Gör äggfri: känsliga äggallergiker bör välja pesto utan konserveringsämnet E1105 Lysozym. Välj äggfri majonnäs.

Recept och bild i samarbete med Beanit.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

2

Kommentarer