Vegobullar med couscoussallad och avokadomajonnäs

Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat
0
Vegobullar med couscoussallad och avokadomajonnäs

Osäker på vad du ska äta till vegobullarna? Du kan sluta fundera. Det här receptet med couscoussallad och avokadomajonnäs kommer få alla dina vegobulle-drömmar att slå in!

Vegobullar med couscoussallad och avokadomajonnäs

Ingredienser

4 portioner
1   förp vegobullar med smak av spenat och grönkål (à 300 g)

Couscoussallad

2 1/2 dl  grönsaksbuljong (vatten och tärning eller fond)
1 msk  olivolja
2 1/2 dl  couscous
100 g  ärtor (färska eller frysta)
50 g  grönkål
2 msk  pesto

Avokadomajonnäs

1   avokado
1/2   citron (saften)
1/2 dl  majonnäs
1 krm  salt

Till servering

färsk basilika

För alla

Kontrollera noga innehållet i vegobullarna, peston och majonnäsen.
Fri från laktos.
Gör glutenfri: välj glutenfri couscous.
Gör mjölkproteinfri: välj pesto utan ost.
Gör äggfri: känsliga äggallergiker bör välja pesto utan konserveringsämnet E1105 Lysozym. Välj äggfri majonnäs.

Recept och bild i samarbete med Beanit.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Yuzumarinerad laxpasta med pesto och pecorino
Betyg 4.5 av 5.
13 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Bönpasta med röd pesto, rostbiff och grönkål
Betyg 4.3 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Lax- och grönkålspaj
Betyg 3.8 av 5.
17 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Tonarelli med linser och tomat- och olivsås
Betyg 4 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pestokyckling med tomatcouscous
Betyg 4.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Couscous med pesto
Betyg 3.7 av 5.
6 personer har röstat
Under 15 min att tillaga