Cottage cheese med färska bär och kardemummastekta pumpakärnor

Betyg 4.3 av 5.
7 personer har röstat
0
Cottage cheese med färska bär och kardemummastekta pumpakärnor

Snabblagat och enkelt mellanmål. Extra knapriga och goda blir havregrynen och pumpakärnorna när de steks och smaksätts med kardemumma och honung. Servera med cottage cheese och färska bär, gärna hallon och blåbär.

Cottage cheese med färska bär och kardemummastekta pumpakärnor

Ingredienser

4 portioner
1 dl  havregryn
1 dl  pumpakärnor
1 msk  rapsolja
2 tsk  mald kardemumma
2 tsk  flytande honung
1   förp naturell cottage cheese (à 500 g)
1   förp färska hallon (à 125 g)
1   förp färska blåbär (à 125 g)

För alla

Fri från ägg. Innehåller mjökprotein.
Gör glutenfri: välj havregryn framställda av ren havre.
Gör laktosfri: välj laktosfri cottage cheese.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.3 av 5.
7 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1363 KJ / 326 kCal
Fett18 g
Salt0.9 g
Kolhydrater15 g
Protein23 g

Testa liknande recept

Mellismums med vaniljkvarg och frukt
Betyg 3.8 av 5.
12 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Elisabeths cottage cheeseröra
Betyg 3.4 av 5.
8 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Internationell ostkaka
Betyg 3 av 5.
8 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Jills cottage cheese à la Malta
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Bananafrutti
Betyg 4.7 av 5.
6 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Björnbärssylt & färskost
Betyg 3.3 av 5.
12 personer har röstat
Under 30 min att tillaga