Coleslaw i salladsblad

Betyg 1.5 av 5.
2 personer har röstat
0
Coleslaw i salladsblad

Utsökt coleslaw med krispig vitkål, spänstig morot, färsk koriander och syrlig yoghurt som läggs på spröda och granna salladsblad. Blir ett utmärkt tillbehör till köttet eller grytan.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2008

Coleslaw i salladsblad

Ingredienser

6 portioner
1   klyfta vitkål (1 klyfta motsvarar ca 300 g)
1   morot
2 dl  yoghurt av medelhavstyp (10 %)
1 krm  spiskummin
1 tsk  honung
1   kruka hackad färsk koriander
2 krm  salt
1/2 krm  peppar
1   salladshuvud

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri yoghurt.
Gör mjölkproteinfri: byt yoghurt mot mjölkfritt alternativ, tex Alpro soya yofu naturell.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 1.5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Fänkåls-coleslaw
Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grillad vitkål
Betyg 4.2 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Coleslaw, grundrecept
Betyg 2.5 av 5.
157 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Vitkål och paprikasallad
Betyg 2.9 av 5.
39 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Krämig kålsallad med äpple
Betyg 2.5 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ananascoleslaw
Betyg 3.4 av 5.
15 personer har röstat
Över 60 min att tillaga