Citrusbakad fisk med tomatkräm

Fisken får fräsch smak av citronskal och serveras med potatismos, fräst spenat, citron samt en kräm på hackade tomater, yoghurt och sweet chili.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 6 2012

Gör så här
00:10:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1963 KJ / 472 kCal
Fett11.8 g
Kolhydrater50.8 g
Protein34.5 g

Kommentarer
5 stTyckte det var över förväntan och gillade kombinationen av allt tillsammans. Kommer att göras igen!
Emma
Även jag använde torsk i stället för hoki, skalet på hela citronen och pressad citronsaft både på fisken och spenaten. Ersatte också matyoghurten med turkisk yoghurt. Mycket gott, framför allt tomatkrämen kommer att användas flitigt till sommarens grillade kötträtter.
Jeanette
Gjorde såsen på creme fraiche,blev super gott. Okej recept,men inget jag kommer göra ofta.
Johanna
Jag använde skalet på hela citronen och pressade även en klyfta över och bytte ut Hoki till torskfilé, blev jätte gott och smakrikt!!
Mariann
Nja detta var ingen hit,varför är vit fisk så himla tråkig i smaken?
Ann christin