Citrontorsk med bönragu och rödbetssallad

Betyg 3 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Citrontorsk med bönragu och rödbetssallad

Citrontorsk med bönragu och rödbetssallad är ett spännande recept med många smaker såsom timjan, vitlök och persilja. Rimma gärna fisken över natten så blir den fast i köttet och lagom salt.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 11 2011

Citrontorsk med bönragu och rödbetssallad

Ingredienser

4 portioner
4 portionsbitar torskfilé (à 125 g)
4 port ris eller gryn
1 tsk salt
2 krm peppar
1 citron
3 msk olivolja
1 gul lök
1 vitlöksklyfta
1/2 tsk torkad timjan
1 dl grönsaksbuljong (vatten och buljongtärning eller fond)
2 dl matyoghurt (10%) till servering

Rödbetssallad

1/2 burk hela inlagda rödbetor
1 förp cannellinibönor (à ca 400 g)
2 msk hackad dill
2 msk hackad persilja

Gör så här

00:03:00
00:02:00
00:02:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2786 KJ / 665 kCal

Testa liknande recept

  • Stekt torsk med citronstekta rödbetor
    Betyg 4.4 av 5.20 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Stekt torsk med gräddkokta rödbetor
    Betyg 3.3 av 5.15 personer har röstat
    Receptet har 5 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Torsk med dragonkräm och rödbetor
    Betyg 3 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Ljummen torsksallad på tortillabröd
    Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad