Citronstekt kycklingfilé med currycoleslaw på naanbröd

Betyg 4 av 5.15 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Citronstekt kycklingfilé med currycoleslaw på naanbröd

Stekt kycklingfilé i panna, som får sjuda i citron och rivet citronskal. Servera med en coleslaw av blomkål, äpple och hemmagjord majonnäs. Mixa äggula med senap och droppa ner olja medan du vispar till hemlagad majonnäs. Krydda med curry och vänd ner grönsakerna. Gott i indiska naan-bröd.

Citronstekt kycklingfilé med currycoleslaw på naanbröd

Ingredienser

4 portioner
2 äggulor
2 tsk dijonsenap
2 dl olja
flingsalt
peppar
2 tsk vitvinsvinäger
1 1/2 msk curry
400 g delad kycklingfilé
1 msk olivolja
1 citron
flingsalt
1/2 blomkål
1 äpple
2 krm salt
1 kruka gräslök
2 naanbröd

Gör så här

00:05:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

3 st
  • Supergott! Bakade egna naan. Tror det bidrog en del…

    Joakim

  • Lite torrt men god smak!

    Mikael

  • Lite torrt men god smak

    Mikael

Näringsvärde per portion

Energi3144 KJ / 755 kCal
Fett54 g
Kolhydrater36.6 g
Protein30.6 g

Testa liknande recept

  • Mjuk korint- och aprikoskaka
    Betyg 2.9 av 5.8 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad