Citronmarinerade kronärtskockor med ruccola

Betyg 4 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Citronmarinerade kronärtskockor med ruccola

Enkel förrätt. Kronärskockshjärtan läggs i en marinad av dijonsenap, olivolja och citron och serveras på en bädd av ruccola. Passar också utmärkt som tillbehör till grillat, såväl kött som fisk.

Citronmarinerade kronärtskockor med ruccola

Ingredienser

4 portioner
1 msk olivolja
1 tsk dijonsenap
1 msk citronsaft
salt
peppar
1 burk kronärtskockshjärtan
15 g rucola

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi328 KJ / 81 kCal
Fett3.3 g
Kolhydrater10.2 g
Protein2.1 g

Testa liknande recept

  • Ravioli med kronärtskocka och tomat
    Betyg 3.5 av 5.25 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Pestokryddad bönsallad
    Betyg 4.1 av 5.11 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Triangoli med kronärtskocka
    Betyg 2.8 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet är ett klimartsmart val.
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Tortellini med kronärtskocka och tomat
    Betyg 3.7 av 5.14 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet är ett klimartsmart val.
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Nygrillad karré med getost och tomat
    Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad