Kladdkaka är en klassisk favorit som aldrig slår fel. Denna saftiga och krämiga citronkladdkaka med frisk och syrlig smak är det perfekta fikat eller avslutning på middagen. Pudra kakan med florsocker och servera med lättvispad grädde.
Ett recept från:
Buffé
nr 1,
2023
Innehåller gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av smör och grädde.
Gör mjölkproteinfri: byt ut smör och grädde mot mjölkproteinfria ersättningsalternativ.
Näringsvärdet är beräknat utan serveringsförslag och per bit på 10 bitar.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Sabine
2023-01-25Jag serverade kakan med turkisk yoghurt som jag blandade i florsocker och lite vaniljsocker, jättegott till.
Frida
2023-01-24Otroligt god!
Boel
2023-01-21Kan det fungera att dra ner smöret och lägga till vit choklad?