Kladdkaka är en klassisk favorit som aldrig slår fel. Denna saftiga och krämiga citronkladdkaka med frisk och syrlig smak är det perfekta fikat eller avslutning på middagen. Pudra kakan med florsocker och servera med lättvispad grädde.
Ett recept från:
Buffé nr 1, 2023
Innehåller gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av smör och grädde.
Gör mjölkproteinfri: byt ut smör och grädde mot mjölkproteinfria ersättningsalternativ.
Näringsvärdet är beräknat utan serveringsförslag och per bit på 10 bitar.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Jättegod! Rekommenderar att ha den i ugnen 15 minuter istället för 20-25min. Blir godast efter den varit i kylen!
Elin
2023-07-17Väldigt god!
Lena
2023-06-08Jag bakade ett par till Påsk och de gjorde succé hos både de äldre och ungdomarna. Serverade skivade jordgubbar och vispgrädde till. Idag ska jag baka en till till Valborgsmässoafton. Lätt och bra recept. Ingela
Ingela
2023-04-29