En fräsch kladdkaka av vit choklad som får en syrlig ton av skal från en citron och citronmeliss. Utan vetemjöl, då det används mandelmjöl istället. Som en bonus är den enkel att laga, perfekt för en spontan efterrätt eller fika. Garnera gärna med blåbär och rostad mandel. Här hittar du fler härliga kladdkakerecept .
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Millian
2021-10-22Förstår inte hur denna bara har 2,5 stjärnor, men smaken är ju som ni alla vet delad. Själv tycker jag denna är fantastiskt god, inte allt för söt och sliskig som en vanlig kladdkaka lätt blir. Känns lite uppfriskande från citronen och melissen. Får alltid frågor och komplimanger om denna kaka. Riktigt god! Och mandelmjölet ger det lite extra "oomph" som inte vetemjöl gör. 5/5
Maria
2021-07-07Supergod och fräsch kladdkaka! Hela familjens favorit. Idag glömde jag sockret haaha (: men jag tror det räcker fint med sötman från den vita chokladen. En lite smalare kaka idag är ju bara bra!
Kristina
2021-06-25Får alltid beröm för den här kakan. Gott med vaniljglass till.