Citronkakor

Dessa påskgula små mördegskakor får sin sötsyrliga smak från citronkrämen lemon curd. Blanda florsocker och vatten och ringla över som frosting för pricken över i. Njut den spröda citronkakan till en kopp nybryggt kaffe, eller bjud på när det vankas kalas.
Ett recept från:
Buffé nr 3, 2017

Gör så här
00:15:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per st
Energi463 KJ / 111 kCal
Fett5 g
Salt0.1 g
Kolhydrater15 g
Protein1 g
Kommentarer
2 stGod men hopplös att skära i fina bitar
Birgitta
Hej Birgitta! Ja, att skära mördegskakor är inte det enklaste. Ta gärna en så stor/lång kniv som möjligt och tryck ner kniven, skär inte fram och tillbaka. Försök att göra så få och "stora" snitt som möjligt. Hoppas att du förstår hur jag menar. Hälsningar Elina
ICA-köket
Funkar det att byta ut vetemjölet mot ex bovetemjöl?
Carina