En annorlunda cheesecake som smakar både lemon curd, choklad mörk choklad och vispgrädde. Servera med en frisk fruktröra: ananas, passionsfrukt och granatäpple.
Läs ingrediensförteckningen på lemon curd. Kakan innehåller gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: använd glutenfria digestivekex.
Gör laktosfri: använd laktosfritt matfett, laktosfri grädde, cream cheese (färskost) och mjölkfri choklad.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Elisabeth
2022-01-01Helt fantastiskt god och lätt att göra. Men ska absolut inte frysas som stod i en kommentar. Några timmar i kylen och den är redo att serveras precis som det står i receptet. Rekommenderar verkligen denna chokladcheesecake.
Lena
2015-04-04Mycket god! Kan varmt rekommenderas! Skall dock ligga i frysen och inte kallt, vilket kan uppfattas som man kan ha den i kylen
Camilla
2012-04-08Otroligt god! Och nästan löjligt lätt att göra! Vill man ha en efterrätt som gör succé och vill lägga ned minimalt med tid så väljer man denna. Vi hade en fruktsallad bestående av melonkulor, mango och granatäpple till och det blev hur bra som helst.