Citronfromage

En fräsch citronfromage passar utmärkt som avslutning på en festmåltid. Perfekt att förbereda dagen innan, låta stå i kylen och garnera före servering. Ljuvligt gott!

Gör så här
00:05:00
02:00:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Näringsvärdet är beräknat inkl garneringen.
Energi921 KJ / 220 kCal
Fett16 g
Salt0.06 g
Kolhydrater15 g
Protein4 g
Kommentarer
9 stJag använde två ägg, annars gick det inte att vispa gulan och sockret. Jättegott och fräscht!!! Skulle säga att det är för fyra portioner dock!
Tina
Super gott alla jag bjöd lovprisar denna citronfromage ❤️
Jannika
Det behövs 2 äggulor som redan påpeekats. Ökade också på mängden citronsaft med allt jag pressat från citronerna ca 5 msk. Gav en tydligare citronsmak och lite mindre söttma.
Harald
Enkel och god!
Milka
Mängden äggula i proportion till sockret är fel. Det blev en grynig gul massa när jag vispade. Satte till ytterligare en äggula och då blev det bra = ”vitt och pösigt”.
Johan
Lättlagat och super fräscht!
Carina
Frisk och jättegod avslutning på måltiden.⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Sonja
Jättegott. Inte så besvärlig att göra.
Peggy
6 portioner, pyttsan. Slinker lätt ned i min och makens mage, att dela med ytterligare 4 personer skulle vara ynkligt
Gunilla