Citronbullar med morots och dillkräm

En spännande och nytänkande rätt där citronbullar serveras med en morots- och dillkräm. Bullarna görs av citronskal, -saft, färs, ägg, ströbröd och salt och peppar, där allt blandas och rullas till små bollar som sedan steks och får en frasig yta. Servera med rostad potatis, kräm och sockerärter.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 44 2015

Ingredienser
4 portioner
900 g fast potatis
4 morötter
1 msk olja
Citronbullar
1 citron (rivet skal och 1 msk citronsaft för 4 port)
ca 500 g kalvfärs
2 ägg
1 dl ströbröd
1 tsk salt
1 krm peppar
1 msk olja
150 g sockerärtor
Morots och dillkräm
1 kruka dill
1 dl vispgrädde
Gör så här
00:30:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2866 KJ / 686 kCal
Fett36 g
Salt2.3 g
Kolhydrater53 g
Protein34 g
Kommentarer