Citronbakad lax med krämig paprika- och potatissallad

8
0
Citronbakad lax med krämig paprika- och potatissallad

Citronbakad lax med krämig paprika- och potatissallad är en fräsch och färggrann middagsrätt där råvaror som laxfilé, delikatesspotatis och tomater blandas med smaksättare som citron, paprika pesto och basilika. Nyttigt och gott!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 15 2013

Citronbakad lax med krämig paprika- och potatissallad

Ingredienser

4 portioner
900 g delikatesspotatis
600 g laxfilé
salt och peppar
1 citron
4 tomater
3 msk paprika pesto
1 kruka basilika

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på peston. I övrigt är rätten fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

8

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 2253 KJ / 540 kCal
Fett 25.3 g
Kolhydrater 40.6 g
Protein 33.7 g
Läs mer om näringsvärden