Lyxig brässerad fläskkarré i en gräddig sås med smak av cider, kycklingfond och persilja. Servera karrén med mustiga stekta äppelklyftor, aromatisk pepparrot och tärnad potatis.
Ingredienser
4 portioner
4
skivor fläskkarré (à 150 g)
1
påse tärnad fryst potatis (à 600 g)
2
äpplen
olja
1
msk
smör
2
dl
äppelcider
2
dl
vatten
1
msk
konc kycklingfond
2
dl
matlagningsgrädde
2
msk
finhackad persilja
2
msk
riven pepparrot
Gör så här
Har du lagat receptet?
Historik (0)
Vad tyckte du om receptet?
1
1 st
Kommentar
Anna-lena
2002-10-22
Ett mycket enkelt och ganska snabbt lagat recept. Istället för fläskkarré, som var slut i affären, använde jag fläskkotletter. Det blev jättegott det också!
Kommentar
Anna-lena
2002-10-22Ett mycket enkelt och ganska snabbt lagat recept. Istället för fläskkarré, som var slut i affären, använde jag fläskkotletter. Det blev jättegott det också!