En härlig asiatisk nudelrätt som serveras med en fräsch sallad med smak av koriander, syra av lime och nötighet av rostade sesamfrön.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
12 2012
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen/fonden. I övrigt är rätten fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: byt äggnudlarna mot ris- eller glasnudlar.
Gör äggfri: byt äggnudlarna mot ris- eller glasnudlar.
Ett enkelt sätt att minska klimatpåverkan är att byta blandfärsen mot vegetarisk färs. Detta val ger en minskning på 82 %.
Har du lagat receptet?
Kommentar
Isabelle
2016-09-16Som glutenintolerant kan jag verkligen störa mig: SOJA ÄR INTE GLUTENFRITT. Enbart tamari eller soja som det står glutenfri på är glutenfri. Detta är mycket förvirrande för de som inte är glutenintoleranta och ska laga middag till andra. Dessa antar att alla ingredienser i ett recept är glutenfria då detta anges och såklart är de inte vana vid att lusläsa på förpackningar osv. Detta kan leda till att någon blir sjuk.