Biff- och nudelwok

Biff- och nudelwok som tack vare sin korta tillagningstid passar utmärkt till vardagsmiddagen. Denna tilltalande och färgrika wok smakar utsökt tack vare en himmelskt god ostronsås och smakrik lövbiff.
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2002

Ingredienser
4 portioner
200 g äggnudlar
500 g lövbiff
250 g broccolistånd
1 röd paprika
4 msk ostronsås (4 msk ostronsås kan bytas mot 1 dl black beansås )
salt
peppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Svingott! Var rädd att det skulle bli smaklöst som tidigare kommentarer antytt, så tillsatte därför pressad vitlök, en tesked soja och en tesked fisksås och det blev jättegott! Fuskade dessutom och körde fryst wokmix 👍🏼
Sandra
2024-02-20Mycket bra och enkelt recept. Jag passade på att göra lite rum i frysens grönsakslåda. då jag inte har något emot att en wok innehåller mer grönsaker än 2 så tog jag mig friheten att addera diverse jag kunde hitta så som blomkål, sojabönor, sockerärtor, Haricots verts, minimajs. Tror säkert att den hade blivit god annars oxå men nu hade jag chansen å de vet mycket gott😊
Fia
2021-05-18Detta var ingen höjdare måste jag säga. Smakar egentligen ingenting. Jag följde Dicks råd och använde Hoi Sin sås istället. Gillar man mat som inte smakar något så kan detta vara ett alternativ, men inte min typ av mat.
Johan
2009-12-16