Biff- och nudelwok som tack vare sin korta tillagningstid passar utmärkt till vardagsmiddagen. Denna tilltalande och färgrika wok smakar utsökt tack vare en himmelskt god ostronsås och smakrik lövbiff.
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2002
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Mycket bra och enkelt recept. Jag passade på att göra lite rum i frysens grönsakslåda. då jag inte har något emot att en wok innehåller mer grönsaker än 2 så tog jag mig friheten att addera diverse jag kunde hitta så som blomkål, sojabönor, sockerärtor, Haricots verts, minimajs. Tror säkert att den hade blivit god annars oxå men nu hade jag chansen å de vet mycket gott😊
Fia
2021-05-18Detta var ingen höjdare måste jag säga. Smakar egentligen ingenting. Jag följde Dicks råd och använde Hoi Sin sås istället. Gillar man mat som inte smakar något så kan detta vara ett alternativ, men inte min typ av mat.
Johan
2009-12-16Ha ha ha, detta recept är mer Svenskt än kinesiskt... för det första ska alltid margarin eller haj/val fett användas och i all wokning med kött ska alltid köttet alltid wokas med ca 1-2 hackade vitlöksklyftor... men men, till just detta recept passar Hoi Sin sås bättre, vilket är vad som görs i kina mer än beansås eller ostron sås... alltså, om det ska vara kinesiskt så ska det vara margarin, hackad vitlök samt det bättre alternativet Hoi sin sås.. Mvh Dick / Lärare i Kinesisk matlagning !
Dick
2009-11-03