Hakka-nudlar, eller köttfärssås på asiatiskt vis, är en fin nudelrätt som med sina många smaker fyller munnen med glädje. Färsen smaksätter du med en sås av bland annat ingefära, ostronsås och sherry innan köttfärssåsen serveras över nudlarna.
Ett recept från:
Buffé nr 10, 2006
Gör glutenfri: välj nudlar eller pasta utan gluten.
Gör mjölkfri: kontrollera innehållet i ostronsåsen, eftersom mjölkprotein kan förekomma.
Gör äggfri: välj nudlar eller pasta utan ägg.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Det här är ett favoritrecept, som blir minst lika gott med Anammas vegetariska färs.
Ingrid
2020-03-08Hej Emma! Vad kul att du gillar receptet! Hälsningar, Veronica
Redaktionen
2015-07-21Jag älskar detta receptet! Har gjort det många gånger men.givetvis med egen touch då. Riktigt bra att utgå från!
Emma
2015-07-19