Ägghalvor med medelhavsfyllningar

Betyg 3.8 av 5.
11 personer har röstat
0
Ägghalvor med medelhavsfyllningar

Ett lyxigt recept på smakrika och annorlunda ägghalvor med olika medelhavsfyllningar. Fyllningarna gör du av bland annat paprika, kvarg, chorizosalami, aiolisås, musslor och oliver. Stiliga och delikata!

Ägghalvor med medelhavsfyllningar

Ingredienser

4 portioner
6   ägg
1   rostad paprika
1 dl  kvarg
salt och peppar
6   skivor chorizo salami
1 dl  aiolisås
2 msk  hackad persilja
12   musslor
2   tomater
8   svarta urkärnade oliver
1 msk  kapris
1 msk  olivolja

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på salamin, i övrigt är rätten fri från gluten men innehåller ägg.
Gör laktosfri: byt ut kvargn mot laktosfri crème fraiche eller färskost.
Gör mjölkproteinfri: byt ut kvargn mot Sour Supreme (innehåller soja), läs noga ingrediensförteckningen på salamin.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.8 av 5.
11 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1835 KJ / 439 kCal
Fett38.1 g

Testa liknande recept

Blåmusslor med äppelcider och chorizo
Betyg 4.6 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Chorizofylld kycklingfilé med pasta och paprikakvarg
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Sparrissoppa med musslor och roquefort
Betyg 1.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Aioligratinerade musslor
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Vinkokta musslor med pasta
Betyg 2 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Paella med kyckling och skaldjur
Betyg 4.3 av 5.
186 personer har röstat
Under 60 min att tillaga