Ägghalvor med medelhavsfyllningar
Ett lyxigt recept på smakrika och annorlunda ägghalvor med olika medelhavsfyllningar. Fyllningarna gör du av bland annat paprika, kvarg, chorizosalami, aiolisås, musslor och oliver. Stiliga och delikata!
Ingredienser
4 portioner
6 ägg
1 rostad paprika
1 dl kvarg
salt och peppar
6 skivor chorizo salami
1 dl aiolisås
2 msk hackad persilja
12 musslor
2 tomater
8 svarta urkärnade oliver
1 msk kapris
1 msk olivolja
För alla
Läs noga ingrediensförteckningen på salamin, i övrigt är rätten fri från gluten men innehåller ägg.
Gör laktosfri: byt ut kvargn mot laktosfri crème fraiche eller färskost.
Gör mjölkproteinfri: byt ut kvargn mot Sour Supreme (innehåller soja), läs noga ingrediensförteckningen på salamin.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1835 KJ / 439 kCal
Fett38.1 g
Kommentarer