Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

45 MIN | Medel

Chorizo med mojo rojopotatis

¡Muy bien! Chorizo med mojo rojo-potatis är ett härligt spanskinspirerat recept med mycket smak! Koka potatisen och blanda den med spansk mojo rojo-sås, haricot verts, tärnad paprika och hackad persilja. Servera tillsammans med stekta chorizokorvar.

Detta är ett recept från ICAs matkasse v 36, 2014
Till matkassen

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Skala, dela och koka potatisen i saltat vatten.
  2. Ansa haricots vertsen och koka i saltat vatten ca 4 minuter. Låt dem rinna av i ett durkslag.
  3. Dela, kärna ur och tärna paprikan och hacka persiljan.
  4. Dela korven på längden och stek den i oljan i en stekpanna.
  5. Häll av potatisen och blanda den med mojo rojo-såsen, haricots verts, paprika och persilja.
  6. Servera korven med potatissalladen.

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på korven. I övrigt är rätten fri från gluten och ägg men innehåller laktos och mjölkprotein.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 900 g potatis
  • 150 g haricots verts
  • 1 röd paprika
  • 20 g persilja
  • 600 g chorizo
  • 1 tsk olja
  • 2 dl spansk mojo rojo sås
Lägg till i inköpslistan
Trött på att irra runt i butiken?

Näringsvärde
Per portion

Energi 3165 kJ / 758 kCal