Chorizo med fransk potatissallad
Rustik fransk potatissallad med kryddig chorizokorv. Salt kapris, mild kokt potatis, fräscha gröna bönor och krispig rödlök i en vinägrett blandade med rejäla skivor chorizokorv. Du serverar potatissalladen med chorizo på frasiga baguetter.
Ingredienser
4 portioner
1 burk kokt potatis (à ca 680 g)
1 rödlök
10 cm purjolök den ljusa delen
1/2 pkt djupfrysta gröna bönor (à 300 g)
2 msk kapris
1 dl italiensk dressing (vinägrett)
2 - 3 msk grovhackad bladpersilja
salt
peppar
4 chorizokorvar (4 korvar motsvarar ca 400 g)
Till servering
baguetter
Gör så här
I näringsberäkningen ingår baguetterna.
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2789 KJ / -1 kCal
Fett35.5 g
Kommentarer
förstår inte varför man ska köpa färdigkokt potatis, blir både godare och billigare att koka själv. Tillsatte även halverade cocktailtomater.
Lena
2007-08-15Enkelt och gott! Hade vi på en tjejkväll och alla tyckte det var smarrigt. Och nu när kalas närmar sig kommer det att serveras gästerna med baguetter och goda ostar till.
Therese
2006-08-14