Chorizo med fikon, svartrötter och pistagenötter

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Chorizo med fikon, svartrötter och pistagenötter

Ugnsbakade svartrötter serveras med välsmakande chorizo. Lägg till fikon, pistagenötter och en ljuvlig sås av gräddfil, balsamvinäger och parmesanost.

Chorizo med fikon, svartrötter och pistagenötter

Ingredienser

4 portioner
1 kg  svartrötter
2 msk  olivolja
1 tsk  salt
1 krm  peppar
2 dl  gräddfil
1/2 dl  riven parmesan
1 msk  balsamvinäger
4   chorizo
4   färska fikon
1/2 dl  pistagenötter

För alla

Rätten innehåller gluten, laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri gräddfil.
Gör mjölkproteinfri: välj Sour Supreme (innehåller soja) i stället för gräddfil. Välj sojapålägg med lämplig smak istället för parmesan.

Gör så här

Tips

Ha handskar på när du skalar svartrötter! Då slipper du klistriga fingrar.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Pintxos
Betyg 2.5 av 5.
182 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Bakade fikon med roquefort
Betyg 2.9 av 5.
22 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tray baked chorizo med paprika
Betyg 4 av 5.
9 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Grillad croissant med prosciutto, cheddar och fikon
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Chèvrerulle med fikon
Betyg 4.4 av 5.
7 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Pintxos "coca de chorizo"
Betyg 3.4 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga