Chokladpudding med vispgrädde
Till fest passar detta lyxigare recept på chokladpudding med vispgrädde perfekt. Puddingen gör du av bland annat ägg, mjölk, rom, minibiskvier och citronjuice. Garnera härligheten med friterad pasta, grädde och färsk frukt eller bär.
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2002
Ingredienser
6 portioner
7 ägg
3 dl socker
5 dl mjölk
1 dl kakao
1/2 dl rom
amarettokex eller minibiskvie
Karamell
1 dl socker
2 tsk pressad citronjuice
3 msk vatten
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Hej Robabe! Kex och övriga ingredienser ska ner i äggvispet. Det går också bra att utesluta kexen helt.Lycka till! Hälsningar Michelle
Redaktionen
2015-07-06Hej Undra vad gör man med kexen. Det står man ska smula dem, men inte mer. Ska de vara i botten av puddingen eller ska de blandas med ägg och socker? Kan man utesluta kexen? Ett snabbt svar. Tack
Robabe
2015-06-30