Det är något barnsligt gott över marängtårta. Det där frasiga yttre och sega inre i kombination med len grädde. Den här chokladpavlovan går inte av för hackor, i sällskap av amarettogrädde och körsbär kommer ingen vid bordet bli ledsen.
Ett recept från:
Buffé
nr 12,
2016
Fri från gluten men innehåller ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri choklad och grädde.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfri choklad och byt ut grädden mot vispningsbar mjölkfri ersättningsprodukt.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Annika
2022-11-28Hur länge på eftervärme?
Redaktionen ICAse
2022-11-29Hej Annika! Tack för din fråga. Du ska låta marängen stå kvar i ugnen tills ugnen har svalnat helt. Lycka till med bakandet! Hälsningar Elina
Linnéa
2017-12-31"vaniljkokta körsbär" - men ingen vanilj finns med i receptet för kompotten?
Redaktionen ICAse
2018-01-15Hej Linnéa! Sorry, men ingen vanilj blev det i detta receptet. Hälsningar Michelle