Låt gästerna gissa den gröna ingrediensen i denna lena och mumsiga chokladmousse! Ok, vi skvallrar – det är avokado. Med salta jordnötter och finriven mörk choklad på toppen lämnar denna lite hälsosammare avokadobaserade dessert inget kvar att önska.
Ett recept från:
Buffé
nr 3,
2017
Fri från ägg.
Gör glutenfri: byt ut havregryn mot ren havre.
Gör laktosfri: välj laktosfri choklad.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfri choklad.
Kommentarer
Wenche
5/9/2020Ursäkta, med det här var den äckligaste efterrätten jag ätit i mitt 48-åriga liv. Jag som är en avocadoälskare. Och det sägs ju att man äter med ögat, detta ser exakt ut som ******. Har ICA ens testat den? Tänk inte tanken att laga detta!
Magnus
12/31/2019Nja, betydligt mer honung krävs än vad receptet anger, både till mousse och crunch.
Ann-christine
1/1/2019Mycket god och lätt att göra! Behöver kylas ett par timmar innan man äter den, för rätta smaken.