Låt gästerna gissa den gröna ingrediensen i denna lena och mumsiga chokladmousse! Ok, vi skvallrar – det är avokado. Med salta jordnötter och finriven mörk choklad på toppen lämnar denna lite hälsosammare avokadobaserade dessert inget kvar att önska.
Ett recept från:
Buffé nr 3, 2017
Fri från ägg.
Gör glutenfri: byt ut havregryn mot ren havre.
Gör laktosfri: välj laktosfri choklad.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfri choklad.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Ursäkta, med det här var den äckligaste efterrätten jag ätit i mitt 48-åriga liv. Jag som är en avocadoälskare. Och det sägs ju att man äter med ögat, detta ser exakt ut som ******. Har ICA ens testat den? Tänk inte tanken att laga detta!
Wenche
2020-05-09Nja, betydligt mer honung krävs än vad receptet anger, både till mousse och crunch.
Magnus
2019-12-31Mycket god och lätt att göra! Behöver kylas ett par timmar innan man äter den, för rätta smaken.
Ann-christine
2019-01-01