Riven zucchini gör denna kaka extra saftig och god. Toppa chokladkakan med en frosting gjord på krämig färskost och smält choklad. Flingsalt på toppen lyfter fram alla smaker. Skär i små bitar och servera på festen.
Ett recept från:
Buffé
nr 1,
2018
Innehåller gluten, mjölkprotein och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av crème fraiche, choklad, färskost och matfett.
Näringsvärdet är beräknat per bit.
Kommentarer
Elif
10/21/2020Hej kan jag frysa kakan?
Redaktionen ICAse
10/21/2020Hej Elif! Det är inget vi har provat tyvärr. Själva kakan borde gå bra att frysa, frostingen kan dessvärre bli lite dålig av frysningen. Hälsningar Elina
Nina
3/1/2018Kan jag låta den stå i kylskåpet över natten servera dagens efter?
Redaktionen ICAse
3/6/2018Hej Nina! Det kan du absolut göra. Hoppas det blir bra! Hälsningar Michelle
Linda
2/6/2018Farligt god kaka