Riven zucchini gör denna kaka extra saftig och god. Toppa chokladkakan med en frosting gjord på krämig färskost och smält choklad. Flingsalt på toppen lyfter fram alla smaker. Skär i små bitar och servera på festen.
Ett recept från:
Buffé
nr 1,
2018
Innehåller gluten, mjölkprotein och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av crème fraiche, choklad, färskost och matfett.
Näringsvärdet är beräknat per bit.
Kommentarer
Fatemeh
2021-09-10oj oj oj vad god den blev :)
Maja
2021-09-02Den blev jättegod och väldigt chokladig! Rekommenderas (dock valde jag att dra ner på sockret i både smeten och frostingen).
Eva-lena
2021-08-20Blev bjuden på den här kakan. Den har varit fryst med frosting på. Det fungerade bra. Mycket god. Tror ingen kan säga att den innehåller zucchini om man inte vet om det.