Baka halloween-kakor! Dessa lagom läskiga och mumsigt goda spindelkakor med smak av salt kola och choklad är toppen att servera som fika till halloween. Spindelkakorna är roliga att baka för både stora och små.
Ett recept från:
Buffé
nr 10,
2020
Innehåller gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Kommentarer
Lisa
2021-10-31Goda men flyter ut oavsett om jag gräddad rumsvarma eller kalla degbollar som fått vila i kylen. Får grädda dem nästa gång i form.
Helena
2021-10-27De smälter ut mycket mer än de på bilden! Vad beror det på? Behövs det mer mjöl? Jag lät ändå degen vila i kylen 30 min innan jag rullade bollarna.
Redaktionen ICAse
2021-10-29Hej Helena! Om du följde receptet och mängderna så är det tyvärr är det jättesvårt att veta varför dina kakor flöt ut. Mängden mjöl stämmer i receptet och mer mjöl ska inte behövas. Tänk på att inte platta ut bollarna när du gör fördjupningen i bollen, bollarna ska vara så "höga" som möjligt. Hoppas att de blev goda i alla fall! ❤ Hälsningar Elina
Kristina
2020-10-28Kul o gott