Chokladkaka med chokladkräm och bär är den perfekta efterrätten som passar alla åldrar och vid alla tillfällen. Denna delikata dessert med en härlig chokladbotten och en krämig chokladkräm ovanpå dekoreras med färska bär.
Ett recept från:
Buffé
nr 9,
2000
Kommentarer
Evelina
2021-12-09Jag använde vanligt marabou choklad och hade chokladkrämen i 1,5h i kylen innan jag bredde på den och det fungerade super bra. Oerhört god kaka och uppskattades verkligen hemma.
Anni
2021-12-08Hej Kakan ser bra ut. Har bara en liten fundering; kan man använda importerade färska hallin på chokladkakan, med tanke på salmonella? Frysta bär måste ju kokas innan användning. Mvh Anni Feodoroff
John
2021-11-25Kolla temp i kylen. Vanlig typ blockchoklad mörk funkar perfekt. Good luck. Min står i frysen i väntan på att plockas fram på lördag. Looking forward.