Ett smaskigt recept på mustig kladdkaka att servera till kaffet. Chokladkaféets kladdkaka täcker du med en delikat glasyr av grädde, honung, socker, choklad och smör och serverar med en utsökt hallonsås. Perfekt att servera till efterrätt! Här hittar du fler härliga kladdkakerecept .
Ett recept från:
Buffé
nr 5,
2008
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Jenny
2022-08-12Jätte god kaka! Jag dubblade receptet och körde den i ugnen cirka 25-30 min- satte den sedan i kylen när den hade svalnat så att den fick stelna. Den blev drömgod dagen efter när både kakan & glasyren hade stelnat. Jag skippade dock hallonsåsen & serverade med vispad grädde istället
Emelie
2022-05-28Blev bra och kletig kaka. Kan tipsa att inte mixa smeten för mycket när du lägger till bakpulver. Om du mixar för mycket blir smeten för tung och reser sig inte. Jag tog även och brödade formen men cocosflingor. Blev väldigt gott
Eva
2021-07-01Bakade kakan efter receptet första gången och kakan blev torr, inte ett dugg kladdig. Vet att det kan variera beroende på ugn. (Jag bakade av kakan i luftvärme ugn) Andra gången jag bakade kakan tog jag 2msk mindre mjöl och tillsatte 1 krm salt och gräddade kakan i 13min (luftvärme ugn) ställde in kakan i frysen ca 10min så den slutade efterbaka sig. Då fick jag en kaka som var kladdig i mitten. Mustig chokladsmak, super god glasyr och med hallonsåsen till säger bara mums… men mäktig.