Chokladkaka med chokladkräm och bär

Denna delikata dessert, med en härlig chokladbotten och en krämig chokladkräm som topping, passar både stora och små. Toppa med färska bär för en riktigt lyxig känsla. Är du sugen på något enklare? Här hittar du vårt grundrecept på chokladkaka.
Ett recept från:
Buffé nr 9, 2000

Gör så här
00:25:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2035 KJ / 487 kCal
Fett30 g
Salt0.22 g
Kolhydrater47 g
Protein6 g
Kommentarer
Favoritkaka! Görs lite väl ofta här hemma nu sen vi första gången provade receptet. Har alltid lite flingsalt på chokladkrämen 😋
Emelie
2025-09-05Kan man baka själva kakan , frysa och sen lägga på chokladkrämen när den ska ätas
Elisabet
2025-07-09Hej Elisabet! Det går fint att göra på det sättet. Vänliga hälsningar Leif
ICA-köket
2025-07-09Hej! Hur var originalreceptet på krämen? Den var lite svår att få att stelna men brukade ha i frysen innan. Kollade gamla buffe nummer men hittade inte. Var det 2000, vilken månad publicerades den? mvh Sara
Sara
2024-03-20Hej Sara! Det gamla receptet var 2 dl vispgrädde och 200 g choklad. Vänliga hälsningar Tove
ICA-köket
2024-03-26