Kladdigaste kladdkakan med mjölkchoklad
Om du inte kan få nog av det kladdiga i kladdkakan är detta kakan för dig! En extra dimension av kladdighet ges nämligen genom att trycka ner bitar mjölkchoklad när smeten ligger i formen. Låt sedan allt gosa till sig i ugnen och servera till allas förtjusning.
Ingredienser
8 portioner
3 ägg
3 dl socker
4 - 6 msk kakao
125 g rumstempererat smör
1 1/2 dl vetemjöl
150 g mjölkchoklad
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1819 KJ / 435 kCal
Fett22.7 g
Salt0.31 g
Kolhydrater50.4 g
Protein6.4 g
Kommentarer
Kan man frysa in den och värma på den igen eller blir den torr då? // Marlene
Marléne
2024-04-20Hej Marléne! Frysa går bra men riken är som du säger att den blir torr om den värms igen. Hälsningar Niclas
Redaktionen
2024-04-22Jättegod kladdkaka
Emelie
2024-03-16Inte smält smör? Känns lite vanligare
Katja
2023-03-08Hej Katja! I detta recept har receptkreatören valt rumsvarmt smör. Hoppas du gillar kakan. Hälsningar Ulrika
Redaktionen
2023-03-09