Chokladfondue i tre smaker

Betyg 3.5 av 5.
26 personer har röstat
0
Chokladfondue i tre smaker

Lägg upp skuren frukt, kanske färska fikon, apelsin, kiwi, päron, sharon och druvor på ett fat. Bjud med salta mandlar och tre olika chokladfonduer. Välj mellan mjölkchoklad och hasselnöt, mörk choklad och lakrits, vit choklad och saffran – eller kör på alla tre!

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2014

Chokladfondue i tre smaker

Ingredienser

6 portioner

Mjölkchoklad- och hasselnötsfondue

200 g mjölkchoklad
3 msk hasselnötskräm
2 dl vispgrädde

Mörk choklad- och lakritsfondue

200 g mörk choklad
2 1/2 tsk lakritspulver
1/2 msk råsocker
1/2 krm salt
2 dl vispgrädde

Vit choklad- och saffransfondue

200 g vit choklad
1/2 g saffran
1 msk färskpressad limejuice

Gör så här

Mjölkchoklad- och hasselnötsfondue
Mörk choklad- och lakritsfondue
Vit choklad- och saffransfondue

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.5 av 5.
26 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Näringsberäkningen är på dippsåerna inte tillbehören.
Energi3617 KJ / 865 kCal
Fett65 g
Salt0.42 g
Kolhydrater63 g
Protein9 g

Testa liknande recept

Enkel chokladmousse utan ägg
Betyg 4 av 5.
56 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Lakritspannacotta
Betyg 2.9 av 5.
161 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Chokladdoppade lakritsmandlar
Betyg 3.2 av 5.
38 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Jordgubbstiramisu med stracciatella
Betyg 4.5 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Varm choklad med hasselnötskräm
Betyg 4 av 5.
5 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Under 15 min att tillaga