Fyllig fondant av mörk choklad med en frisk sallad av apelsiner, grapefrukt och pistagenötter. Den lätt syrliga citrussalladen passar perfekt med den söta chokladfondanten. En underbar dessert som du serverar med en klick crème fraiche eller glass.
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2009
Innehåller gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Fantastiskt god chokladfondant!
Andrea
2015-05-02Superbra recept på fondanten, men jag tycker det passar bättre med hallon och lite mjuk vaniljglass
Johanna
2015-01-16Helt ljuvlig dessert! Den gick att förbereda. Då chokladsmeten stod i kylskåpet blev den hård men det var bara att trycka ner den i formarna och grädda. Använder man formar med tjocka kanter behövs gräddningstiden förlängas ca. 2 min.. Citrussalladen satte pricken över i:et.
Christine
2010-01-12