Bärkompott

Betyg 3.3 av 5.
6 personer har röstat
0
Bärkompott

Den här bärkompotten är obeskrivligt god. Söta mjuka hallon och goda svartvinbär får en häpnadsväckande arom när de kokas ihop till en kompott, som blir fabulös med den intensiva smaken från whisky.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2005

Bärkompott

Ingredienser

4 portioner
2 dl  hallon
2 dl  svarta vinbär
1 dl  strösocker
1 - 1 1/2 msk  whisky eller pressad citronjuice

Till servering

nougat- eller vaniljglass

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på glassen.
Gör mjölkfri: servera med mjölkfri glass.
Gör äggfri: servera med äggfri glass.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.
6 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Vinbärsgelé
Betyg 4.1 av 5.
170 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Svart vinbärssylt med päron och kanel
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Svart vinbärssaft
Betyg 3.9 av 5.
51 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Svartvinbärssylt med nektarin och vanilj
Betyg 4.4 av 5.
35 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Svartvinbärsgelé
Betyg 3.3 av 5.
8 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Svartvinbärssaft
Betyg 3.3 av 5.
41 personer har röstat
Över 60 min att tillaga