Chokladcheesecake med O´boy
Läcker chokladcheesecake med Oreokakor i botten och en fyllning gjord på färskost, vispgrädde och O´boy. Rör ihop och låt sätta sig i frysen i ca 3 timmar. Servera gärna med färska bär som ger en frisk touch till desserten.
Ingredienser
6-8 bitar
Botten
1 paket oreokakor (à 154 g)
2 msk naturell färskost (av cream cheese-typ)
Fyllning
200 g naturell färskost (av cream cheese-typ)
1 dl vispgrädde
2 dl O´boypulver
Till servering
O´boypulver (att pudra över)
färska bär (t ex. hallon, blåbär eller björnbär)
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per bit
Näringsvärdet är beräknat per bit på 6 bitar.
Energi1463 KJ / 350 kCal
Fett25 g
Salt0.41 g
Kolhydrater21 g
Protein8 g
Kommentarer
Om man vill göra den här i en rund form, hur blir det med ingredienserna då?
Åsa
2020-09-26Hej Åsa! Vi har inte provbakat att göra den i en rund form, därför rekommenderar vi att göra i portionsglas/formar. Hoppas att du gillar receptet! Hälsningar Elina
Redaktionen
2020-09-28Kan man göra den dagen innan?
Christel
2018-12-30Hej Christel! Det ska nog gå bra. Hälsningar Michelle
Redaktionen
2019-01-02