Cheesecake med mango & hallon
En härligt krämig cheesecake har vi här! Botten gör du av digestivekex och fyllning med krämig färskost som smaksätts med citronsaft. Servera med söt mangoröra, färska hallon och myntablad.
Ingredienser
10 bitar
150 g digestivekex
125 g smör
525 g färskost
3 dl yoghurt
1/2 vaniljstång
1 krm salt
1 citron
6 blad gelatin
1 1/2 dl kallt vatten
1 dl socker
Dekoration
70 g mosad mango
1 mango skuren i bitar
färska hallon
färska myntablad
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per bit
Näringsvärdet är beräknat per bit.
Energi1654 KJ / 396 kCal
Fett29 g
Salt0.92 g
Kolhydrater27 g
Protein8 g
Kommentarer
Gelatinblad förstörde allt
Sara helén
2022-08-07Väldigt god men hade föredragit om kakan blivit mer ”hård”. Nu kändes fyllningen som en pudding, men fortfarande god!
Golda
2022-06-26Det måste väl vara så att man kramar ur gelatinbladen efter 10 min och därefter smälter med sockret utan vattnet?
Anita
2022-03-08