Cheesecake med mango & hallon

15
3
Cheesecake med mango & hallon

En härligt krämig cheesecake har vi här! Botten gör du av digestivekex och fyllning med krämig färskost som smaksätts med citronsaft. Servera med söt mangoröra, färska hallon och myntablad.

Skriv ut
Cheesecake med mango & hallon

Ingredienser

10 bitar
150 g
digestivekex
125 g
smör
525 g
färskost
3 dl
yoghurt
1/2
vaniljstång
1 krm
salt
1
citron
6
blad gelatin
1 1/2 dl
kallt vatten
1 dl
socker

Dekoration

70 g
mosad mango
1
mango skuren i bitar
-
färska hallon
-
färska myntablad

För alla

Innehåller mjölkprotein. Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfria digestivekex.
Gör laktosfria: välj laktosfria produkter av smör, färskost och yoghurt.

Näringsvärdet är beräknat per bit.

Recept och bild i samarbete med Philadelphia.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

15

Kommentarer

Carolina

2020-12-31

Vi frös in den av misstag (läste lite slarvigt) och det var inga problem när vi hade tinat den. Toppengott!

Therese

2019-05-22

Går den här att göra i förväg och frysa?

Redaktionen ICAse

2019-05-24

Hej Therese! Vi har inte testat att frysa den och kan därför inte rekommendera det. Den håller bra i kylen minst 1-2 dagar. Om du testar att frysa in den så får du gärna höra av dig igen och berätta hur det blev. Lycka till! Hälsningar Elina

Johanna

2018-08-16

Vad för sorts yoghurt rekommenderar ni?

Redaktionen ICAse

2018-08-21

Hej Johanna! 3 %-ig yoghurt skulle vi nog rekommendera. Lycka till! Hälsningar Michelle

Näringsvärde per portion

Energi 1654 KJ / 396 kCal
Fett 29 g
Salt 0.92 g
Kolhydrater 27 g
Protein 8 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept