Chocolate chip cookies, en klassisk amerikansk kaka med fina chokladbitar i. Använd mörk bakchoklad, smör och farinsocker och dina chokladkakor kommer bli precis så segmjuka inuti som du önskar.
Innehåller gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av choklad och smör.
Gör mjölkproteinfri: byt ut choklad och smör mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter.
Näringsvärdet är beräknat per cookie.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Mörk bakchoklad kan ju ha så olika kakaohalt. Är det exempelvis 55% eller 70% som rekommenderas?
Héléne
2023-02-04Hej Héléne! Det funkar bra med valfri mörk bakchoklad. Vi har provbakat dessa med ICA mörk bakchoklad (55% ). Hälsningar Elina
Redaktionen
2023-02-15print out
Margaret
2023-01-27Mums vad goda! Använde ett paket chokladknappar istället för vanlig bakchoklad. Toppade även kakorna med lite salt. För att få perfekt seg konsistens räckte det med 13 minuter i min ugn.
Ellen
2023-01-15