Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

15 MIN | Enkel

Chili- och citrusrubb

Du kan enkelt sätta din egen prägel på kvällens grillning genom att krydda köttet med din hemmagjorda kryddblandning. Denna chili- och citrusrubb gör du av chilipeppar, citronjuice samt rivet limeskal.

Detta är ett recept från Buffé nr 8, 2011
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

Blanda ancho style chilipeppar, salt, socker, färskpressad citronjuice, finrivet skal av citron och lime.  Strö över köttet vid grillning, t ex varmrökt viltsvinsskånk.

Ingredienser

  • 3 msk ancho style chilipeppar
  • 1 msk salt
  • 2 msk färskpressad citronjuice
  • 1 citron (finrivet skal)
  • 1 lime (finrivet skal)
Lägg till i inköpslistan
Trött på att irra runt i butiken?