Mustig Chili con carne på ett annorlunda sätt. Högrev samsas med rödlök, paprika och bönor. Anchochili och vitlök ger hetta till rätten. Chilin serverar du gärna med ett gott bröd.
Ett recept från:
Buffé
nr 2,
2007
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg, men kontrollera för säkerhets skull innehållet i buljongtärning eller fond.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Ingela
2007-10-21Kanongod gryta som gjort succé hos våra gäster. Har serverat vid flera olika tillfällen, görs med fördel dagen innan för att riktigt få fram alla goda smaken. Barnvänlig eftersom löken kokar sönder och man kan lätt krydda på med ytterligare ancho style efter tycke och smak vid bordet.
Ann-chatrine
2007-03-08En chili con carne utöver det vanliga. Det är viktigt att man använder ancho style chili pepper för att få rätt smak. För att göra köttet mörare och mer lättätet för barnen, koka det 1 timme innan paprika, chili och rödlök läggs i.