Chiffonade på krispsallat med paprikadressing

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Chiffonade på krispsallat med paprikadressing

Chiffonade är både namnet på ett sätt att skiva olika gröna blad och även namnet på en finstrimlad sallad. I detta recept skär du krispsallad i tunna krispiga strimlor och blandar dem sedan med salladslök och paprikadressing. Vässa kniven och hacka loss!

Chiffonade på krispsallat med paprikadressing

Ingredienser

4 portioner
2   krukor krispsallad
4   salladslökar
1 tsk  rödvinsvinäger
2 msk  pesto paprika
2 msk  olivolja
salt
svartpeppar
1 dl  valnötter

För alla

Kontrollera noga innehållet i peston.
Fri från gluten och laktos. Innehåller mjölkprotein.
Gör äggfri: känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym, t ex parmigiano reggiano.
Osten kan innehålla löpe.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi714 KJ / 171 kCal
Fett15 g
Salt0.5 g
Kolhydrater4 g
Protein4 g

Testa liknande recept

Spenatsallad med valnötter, russin och ädelost
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Waldorfsallad med brysselkål
Betyg 4.8 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fyllda salladsblad med ost, rädisor och valnötter
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rödkålssallad med äpple
Betyg 4.3 av 5.
16 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Prinskorvar med julslaw och valnötter
Betyg 3.9 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Spenatsallad med ädelost och aprikoser
Betyg 4.8 av 5.
27 personer har röstat
Under 30 min att tillaga