Chiffonade på krispsallat med paprikadressing

0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Chiffonade på krispsallat med paprikadressing

Chiffonade är både namnet på ett sätt att skiva olika gröna blad och även namnet på en finstrimlad sallad. I detta recept skär du krispsallad i tunna krispiga strimlor och blandar dem sedan med salladslök och paprikadressing. Vässa kniven och hacka loss!

Chiffonade på krispsallat med paprikadressing

Ingredienser

4 portioner
2 krukor krispsallad
4 salladslökar
1 tsk rödvinsvinäger
2 msk pesto paprika
2 msk olivolja
salt
svartpeppar
1 dl valnötter

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

0 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi714 KJ / 171 kCal
Fett15 g
Salt0.5 g
Kolhydrater4 g
Protein4 g

Testa liknande recept

Spenatsallad med valnötter, russin och ädelost
Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Waldorfsallad med brysselkål
Betyg 4.8 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Fyllda salladsblad med ost, rädisor och valnötter
Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Rödkålssallad med äpple
Betyg 4.2 av 5.19 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Prinskorvar med julslaw och valnötter
Betyg 3.9 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Rödbetssallad med äpple och rostade valnötter
Betyg 4 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad