Chiffonade på krispsallat med paprikadressing

0
0
Chiffonade på krispsallat med paprikadressing

Chiffonade är både namnet på ett sätt att skiva olika gröna blad och även namnet på en finstrimlad sallad. I detta recept skär du krispsallad i tunna krispiga strimlor och blandar dem sedan med salladslök och paprikadressing. Vässa kniven och hacka loss!

Skriv ut
Chiffonade på krispsallat med paprikadressing

Ingredienser

4 portioner
2
krukor krispsallad
4
salladslökar
1 tsk
rödvinsvinäger
2 msk
pesto paprika
2 msk
olivolja
-
salt
-
svartpeppar
1 dl
valnötter

För alla

Kontrollera noga innehållet i peston.
Fri från gluten och laktos. Innehåller mjölkprotein.
Gör äggfri: känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym, t ex parmigiano reggiano.
Osten kan innehålla löpe.

Under 30 minuter

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

0

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 714 KJ / 171 kCal
Fett 15 g
Salt 0.5 g
Kolhydrater 4 g
Protein 4 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept